O nama

Pod imenom DUKAT, osnovani smo u novembru 1992. godine.

2000. godine registrovani smo pod nazivom AGRO-DUKAT DOO koji smo zadržali do danas.

Naš poslovni objekat nalazi se u Zrenjaninu i u njegovom sastavu  je kancelarijski prostor od 200 kvadrata, kao i magacinski prostor od 1450 kvadrata. Skladište je namenski zidano 2008. godine, savremeno i zadovoljava sve potrebne uslove: visina 5,5 metara, paletni nosači, pod od fero betona, i sačinjeno je od 6 odvojenih celina za različite vrste roba. AGRO DUKAT poseduje i svoja transportna i putnička vozila.

Tokom 2013. godine ušli smo u novi investicioni ciklus. Izgradnja silosa kapaciteta 5.500 t sa sušarom, kolskom vagom i pratećom opremom je završena. U 2014. godini smo prvi put vršili otkup merkantilne robe -pšenice, suncokreta i kukuruza. 

Poljoprivredni proizvođači sada mogu na jednom mestu da obave sve što im je potrebno. AGRO DUKAT na ovaj način olakšava svoju naplatu kroz mogućnost barter-kompenzacionih poslova. Smatramo da je razvoj preduzeća uslov cine-qua-non opstanka, a da jedino privredni subjekti koji su spremni za permanentno prilagođavanje mogu očekivati mesto na tržištu.

osnovani smo
davne 1992. godine
u Zrenjaninu
zapošljavamo preko 50 radnika posvećenih razvoju kompanije
imamo
više od 30
maloprodajnih objekata
u našem asortimanu
se nalazi preko
4000 artikala
posedujemo silos skladišnog prostora
od 5500 t

AGRO-DUKAT zapošljava preko 50 radnika, od čega je 10 poljoprivrednih inženjera.

Naši segmenti poslovanja su veleprodajamaloprodaja i skladištenje.